Coop Forum till Helsingborg

Helsingborgs största frukt- och gröntavdelning är ett av dragplåstren när Coop Forum öppnar i dag.

– Vår frukt- och gröntavdelning är störst både till ytan och vad gäller bredd och djup i sortimentet. Vi har ett nära samarbete med leverantören Everfresh som ligger här i Helsingborg, säger Peter Nordman, stormarknadschef.

Stormarknaden har över huvud taget ett mycket brett utbud av färskvaror. Kunderna kan till exempel hitta flera lokala charkprodukter.

– Kunderna kommer att kunna handla i manuella diskar för kött, fisk, ost och delikatesser. Vi har egen styckning av kött och vi säljer egna grillprodukter. Vårt eget bageri har tagit fram en hel del egna recept, säger Peter Nordman.

1 800 personer sökte jobb på Coop Forum Helsingborg. Vid starten har butiken cirka 70 anställda.

Fakta om Coop Forum Helsingborg: Invigningsdatum: 22 april 2010 Adress: Landskronavägen 16, Helsingborg Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar i veckan Stormarknadschef: Peter Nordman

För ytterligare information: Peter Nordman, stormarknadschef Coop Forum Helsingborg, tel. 042-499 40 01 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Nytt år, nya möjligheter. Många svenskar ser ett nytt år som ett bra tillfälle att skapa nya vanor och att ändra sina matvanor. En undersökning bland 1 300 svenskar som genomförts på uppdrag av Coops Matometer visar tydligt att fler personer i storstadsområden och fler kvinnor än män vill ändra något med sina matvanor. Det vanligaste är att man vill äta mindre sötsaker, och hela fyra av fem tillfrågade tror också att de kommer att lyckas med sin förändring i det nya året.
  Läs mer
 • EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard Group AB och Coop Sverige AB har ingått avtal som innebär att EnterCard kommer att erbjuda kreditkort till Coops medlemmar. Det nya samarbetet innebär att Coops kreditkort från och med mars kommer att uppgraderas med flera nya funktioner och tjänster.
  Läs mer