Coop Forum till Helsingborg

Helsingborgs största frukt- och gröntavdelning är ett av dragplåstren när Coop Forum öppnar i dag.

– Vår frukt- och gröntavdelning är störst både till ytan och vad gäller bredd och djup i sortimentet. Vi har ett nära samarbete med leverantören Everfresh som ligger här i Helsingborg, säger Peter Nordman, stormarknadschef.

Stormarknaden har över huvud taget ett mycket brett utbud av färskvaror. Kunderna kan till exempel hitta flera lokala charkprodukter.

– Kunderna kommer att kunna handla i manuella diskar för kött, fisk, ost och delikatesser. Vi har egen styckning av kött och vi säljer egna grillprodukter. Vårt eget bageri har tagit fram en hel del egna recept, säger Peter Nordman.

1 800 personer sökte jobb på Coop Forum Helsingborg. Vid starten har butiken cirka 70 anställda.

Fakta om Coop Forum Helsingborg: Invigningsdatum: 22 april 2010 Adress: Landskronavägen 16, Helsingborg Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar i veckan Stormarknadschef: Peter Nordman

För ytterligare information: Peter Nordman, stormarknadschef Coop Forum Helsingborg, tel. 042-499 40 01 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Träffa Coop i Almedalen

  Träffa Coop i Almedalen

  I nästa vecka startar Almedalen 2024. Coop kommer vara i Visby för att delta i debatter, möten och samtal. Några av de ämnen som vi kommer att diskutera är stärkt krisberedskap, vägen mot en mer hållbar livsmedelskedja samt hur vi kan säkra en robust livsmedelsförsörjning med levande butiker i hela landet.  
  Read more
 • Ny testvinst för Coop bearnaise

  Ny testvinst för Coop bearnaise

  År efter år fortsätter Coops bearnaisesås att imponera på landets smakpaneler. Nu även i Testfaktas oberoende laboratorietest.
  Read more