Coop Forum öppnar i Strängnäs

I dag öppnar en fräsch och modern stormarknad i Strängnäs. Coop Forum är ett av huvudnumren vid moderniserade Solberga Köpcentrum.

– Vi är särskilt stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av fina färskvaror. Vi har ett eget bageri, manuell delikatessdisk, manuell fiskdisk och en frukt- och gröntavdelning i världsklass, säger Bo Andersson, stormarknadschef för Coop Forum i Strängnäs.

Ett brett sortiment med ekologiska och miljömärkta produkter är en självklarhet i en Coopbutik. Strängnäsborna ska också kunna hitta regionala och lokala varor av hög kvalitet.

– Jag har gått ut i annonser och uppmuntrat lokala leverantörer i Strängnäs och Sörmland att ta kontakt med mig. Finns det riktigt fina lokala varor så ska vi ha in dem på Coop, säger Bo Andersson.

Coop Forum är enkel och bekväm att handla i. Tack vare Shop Express kan kunderna registrera och packa sina varor och sedan betala utan att behöva lägga upp varorna på ett kassaband. Coop Forum är enda matbutiken i Strängnäs som erbjuder denna bekväma lösning.

Solberga Köpcentrum har moderniserats och ökat ytan från 15 000 till 25 000 kvadratmeter. Förutom Coop Forum finns sju hyresgäster: Elon, Euronics, Intersport, Jysk, Karlssons, Solberga Handelsträdgård och Willys. Solberga Köpcentrum ägs av KF Fastigheter och Kilenkrysset.

Fakta om Coop Forum Strängnäs: Invigningsdatum: 18 mars 2010 Adress: Solberga handelsväg 17, Strängnäs Öppettider: 08.00-21.00 alla dagar i veckan Stormarknadschef: Bo Andersson

För ytterligare information: Bo Andersson, stormarknadschef Coop Forum Strängnäs, tel. 0152-785 601 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard Group AB och Coop Sverige AB har ingått avtal som innebär att EnterCard kommer att erbjuda kreditkort till Coops medlemmar. Det nya samarbetet innebär att Coops kreditkort från och med mars kommer att uppgraderas med flera nya funktioner och tjänster.
  Läs mer
 • Mer än var tredje måltid vegetarisk i storstäderna

  Mer än var tredje måltid vegetarisk i storstäderna

  Den vegetariska trenden fortsätter att vara stark. I november var hela 34,6 procent av måltiderna i storstadsregionerna lakto-ovo vegetariska visar Matometerns Vego-index som baserar sig på 12 000 måltider.
  Läs mer