Coop fortsätter sänka priserna för medlemmar – hållbara varor i fokusBäst pris för medlem v33-39

Coop fortsätter sänka priserna för medlemmar – hållbara varor i fokus

Sommarens lediga dagar går mot sitt slut. För en bra start på vardagen sänker nu Coop priserna för sina 3,9 miljoner medlemmar med upp till 30 procent på flera populära artiklar med fokus på hållbara varor.

Under veckorna 33 – 39 sänker Coop priserna på ännu fler favoriter. Sedan våren 2023 har Coop intensifierat sitt medlemserbjudande med sänkta priser på bland annat frukt och grönt samt hundratals av medlemmarnas favoriter.

– Det är viktigt för oss att fortsätta att ta ansvar och investera i våra medlemmar och underlätta för en god, billigare och mer hållbar inhandling av mat. Till kommande veckor stärker vi vårt medlemserbjudande än mer och sänker priset på fler favoriter – mat och artiklar som vi hoppas kommer till stor användning för en bra start på vardagen för såväl stora som små. Som medlem hos Coop får du alltid bäst pris och därmed mer mat för pengarna. Vi erbjuder alltid medlemspriser och erbjudanden på utvalda produkter i våra butiker och på coop.se, säger Marie Nygren, vd Coop Sverige.

Flertalet produkter under varumärket Änglamark samt familjevänliga måltidsvaror för skafferi och frys får nu ett lägre pris. Ett 60-tal artiklar berörs av kampanjen. Bland annat sänks priset på grekisk, italiensk och spansk olivolja, på Bäst i Test-hyllade bordsmargarinet Smör och Raps, grönsaker som ekologisk spenat och rucola, köttartiklar som kycklinglårfilé och hamburgare, samt bröd i form av knäckebröd, tunnbröd och bondlimpa. I frysdisken sänks priserna på utvalda frysta bär, potatisbullar samt fisk- och skaldjur. Dessutom omfattas flertalet artiklar inom kategorierna blöjor, byxblöjor, våtservetter, mejeri samt diverse snacks i kampanjen.

Kampanjen gäller i samtliga Coop-butiker och Stora Coop. Kampanjen gäller inte på Pekås eller X:-tra. Varorna som prissänks under veckorna 33 – 39 återfinns under varumärkena Änglamark, Coop och Xtra.

För mediefrågor, kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se