Coop förlänger sponsorskapet med Peace & Love

Coop fortsätter som huvudsponsor åt Peace & Love under 2013. Coop har varit festivalens huvudsponsor under de tre senaste åren och idag blev det klart att samarbetet förlängs ytterligare ett år. Årets festival arrangeras den 25-29 juni.

– Vi är väldigt restriktiva när vi väljer huvudsponsorer. Coops värderingar går hand i hand med våra, så det känns oerhört roligt att vi kommer att fortsätta vårt samarbete, säger Kristin Forsberg, ansvarig för sponsring och samarbeten på Peace & Love.

Peace & Love är Sveriges största festival med ca 35000 besökare och därmed en attraktiv plats för Coop att möta både nuvarande och framtida kunder och medlemmar på.

Sponsorskapet är en del i Coops varumärkesresa som bland annat handlar om att tillföra mer emotion i upplevelsen av företaget. Coop vill finnas med i sammanhang som medlemmarna minns och pratar om.

– Genom Peace & Love bygger vi vårt varumärke och skapar samtidigt konkret medlemsnytta genom att erbjuda rabatterade biljetter och andra förmåner kopplade till vårt sponsorskap. Den service som vår speciella festivalbutik ger är också mycket uppskattad, säger Thomas Engelhart, vd för Coop Marknad.

– Peace & Love och Coop delar värderingar som handlar om hållbarhet och strävan efter en bättre värld, värderingar som dessutom de unga festivalbesökarna gillar. Därför känns det extra roligt och viktigt att genomföra det här samarbetet, säger Annica Rutgersson, föreningschef på Konsumentföreningen Svea som Coops medlemmar i Borlänge tillhör.


Festivalbutik och grillservice

Även i år kommer Coop att bygga upp sin mycket populära dygnet runt öppna festivalbutik på campingområdet. Nytt för i år är ”Coops Grillservice” med meny- och tillagningstips samt försäljning av grilltillbehör.

Billigare biljetter för medlemmar

Coop att erbjuda rabatterade biljetter till sina medlemmar. Under fem dagar (18-22 mars) kommer 500 festivalpass säljas för 1500 kr, jämfört med ordinarie pris som är 1760/1960 kr. Detta erbjudande gäller endast för Coops medlemmar och avser festivalpass samt festivalpass med vanlig camping. Medlemmarna kommer också att kunna tävla om exklusiva biljetter till en Depeche Mode-konsert i Wien. För mer information, se www.coop.se   

Kontakt Peace & Love: Kristin Forsberg, kristin.forsberg@peaceandlove.se, tel 073-655 29 19

Mer info om Peace & Love finns på www.peaceandlove.se

Önskas inlogg till vår pressportal vänligen mejla pelle.andersson@peaceandlove.se
Generella frågor om Peace & Love: Presschef Ronny Mattsson,
ronny.mattsson@peaceandlove.se, 073-659 75 35

Kontakt Coop: Coops pressjour, tel 010-743 13 13, www.coop.se , www.facebook.com/coopisverige

 • Coop utökar samarbetet med Too Good To Go för att minska matsvinn

  Coop utökar samarbetet med Too Good To Go för att minska matsvinn

  Coop tar ännu ett steg i arbetet med att minska matsvinnet genom att gå in i ett nationellt samarbete med maträddarappen Too Good To Go. Genom samarbetet kommer fler kunder kunna köpa mat som riskerar att bli svinn till rabatterat pris och Coop får ett verktyg till för att minska matsvinnet.  
  Läs mer
 • Änglamarkspriset 2022: Här är de tio bidragen som tävlar om de tre finalplatserna

  Änglamarkspriset 2022: Här är de tio bidragen som tävlar om de tre finalplatserna

  KF och Coop presenterar nu de tio nominerade som gått vidare i Änglamarkspriset 2022. Änglamarkspriset delas ut till personer, organisationer eller initiativ som gjort särskilt värdefulla insatser inom miljö och ekologi, eller har en hållbar idé med stor potential för framtida hållbarhetsnytta. Änglamarkspriset delas sedan 2002 ut av KF och Coop tillsammans med Änglamarksfamiljerna Danielsson, Taube och Alfredson.
  Läs mer