Coop Extra till Uppsala

Sveriges snabbast växande dagligvarukedja Coop Extra etableras nu i Gränby Centrum i Uppsala.

– Coop Extra ska vara det självklara alternativet när du som konsument vill handla fräscha och miljövänliga varor till ett bra pris. Vi ska bland annat satsa ännu mer på färdiglagad mat där vi idag har en stor efterfrågan bland våra kunder och medlemmar, säger Niklas Tyni, butikschef för Coop Extra i Gränby Centrum.

Butiken har två anställda kockar som på plats tillagar olika maträtter. Färdiglagad mat säljer allt mer både i form av matlådor och som catering. I butiken finns även manuella diskar för luncher, charkuteri och ost, en stor avdelning med frukt och grönt samt ett eget bageri.

– I dagens hårda konkurrens måste vi alltid vara strået vassare i kundmöte, utbud och kvalitet, säger Niklas Tyni.

En nyhet är att Coop Extra nu även kan erbjuda servicen som postombud. Butiken är omprofilerad från Coop Forum och har i samband med detta också bytt en del inredning i butiken. Frukt- och gröntavdelningen har nytt utseende och skåpen för färskt bröd är lägre så kunderna kan se in i bageriet. Med Coop Extras röda färg på bland annat frysar och kylar har butiken även blivit varmare och mer välkomnande.

Fakta om Coop Extra Gränby Uppsala: Nyinvigningsdatum: 16 september 2010 Adress: Marknadsgatan, Uppsala Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar i veckan Butikschef: Niklas Tyni

För ytterligare information: Niklas Tyni, butikschef Coop Extra Gränby Uppsala, tel. 018-65 19 00 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Coop återkallar rödbetssoppa av egna varumärket Coop

  Coop återkallar rödbetssoppa av egna varumärket Coop

  Coop återkallar Coop Rödbetssoppa med bäst-före-datum 2018-08-20. I det aktuella partiet har en pumpasoppa, med andra ingredienser, av misstag hällts i en förpackning där det står rödbetssoppa. Återkallelsen gäller alla förpackningar med angivet bäst-före-datum.
  Läs mer
 • Coop återkallar Änglamark havredryck

  Coop återkallar Änglamark havredryck

  Coop återkallar Coop Änglamark havredryck med bäst före-datum 2018-09-06. I det aktuella partiet har sojadryck av misstag hällts i havredrycks-förpackningarna. Återkallelsen gäller alla förpackningar med angivet bäst före-datum.
  Läs mer