Coop Extra till Uppsala

Sveriges snabbast växande dagligvarukedja Coop Extra etableras nu i Gränby Centrum i Uppsala.

– Coop Extra ska vara det självklara alternativet när du som konsument vill handla fräscha och miljövänliga varor till ett bra pris. Vi ska bland annat satsa ännu mer på färdiglagad mat där vi idag har en stor efterfrågan bland våra kunder och medlemmar, säger Niklas Tyni, butikschef för Coop Extra i Gränby Centrum.

Butiken har två anställda kockar som på plats tillagar olika maträtter. Färdiglagad mat säljer allt mer både i form av matlådor och som catering. I butiken finns även manuella diskar för luncher, charkuteri och ost, en stor avdelning med frukt och grönt samt ett eget bageri.

– I dagens hårda konkurrens måste vi alltid vara strået vassare i kundmöte, utbud och kvalitet, säger Niklas Tyni.

En nyhet är att Coop Extra nu även kan erbjuda servicen som postombud. Butiken är omprofilerad från Coop Forum och har i samband med detta också bytt en del inredning i butiken. Frukt- och gröntavdelningen har nytt utseende och skåpen för färskt bröd är lägre så kunderna kan se in i bageriet. Med Coop Extras röda färg på bland annat frysar och kylar har butiken även blivit varmare och mer välkomnande.

Fakta om Coop Extra Gränby Uppsala: Nyinvigningsdatum: 16 september 2010 Adress: Marknadsgatan, Uppsala Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar i veckan Butikschef: Niklas Tyni

För ytterligare information: Niklas Tyni, butikschef Coop Extra Gränby Uppsala, tel. 018-65 19 00 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Nytt år, nya möjligheter. Många svenskar ser ett nytt år som ett bra tillfälle att skapa nya vanor och att ändra sina matvanor. En undersökning bland 1 300 svenskar som genomförts på uppdrag av Coops Matometer visar tydligt att fler personer i storstadsområden och fler kvinnor än män vill ändra något med sina matvanor. Det vanligaste är att man vill äta mindre sötsaker, och hela fyra av fem tillfrågade tror också att de kommer att lyckas med sin förändring i det nya året.
  Läs mer
 • EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard Group AB och Coop Sverige AB har ingått avtal som innebär att EnterCard kommer att erbjuda kreditkort till Coops medlemmar. Det nya samarbetet innebär att Coops kreditkort från och med mars kommer att uppgraderas med flera nya funktioner och tjänster.
  Läs mer