Coop Extra till Uppsala

Sveriges snabbast växande dagligvarukedja Coop Extra etableras nu i Gränby Centrum i Uppsala.

– Coop Extra ska vara det självklara alternativet när du som konsument vill handla fräscha och miljövänliga varor till ett bra pris. Vi ska bland annat satsa ännu mer på färdiglagad mat där vi idag har en stor efterfrågan bland våra kunder och medlemmar, säger Niklas Tyni, butikschef för Coop Extra i Gränby Centrum.

Butiken har två anställda kockar som på plats tillagar olika maträtter. Färdiglagad mat säljer allt mer både i form av matlådor och som catering. I butiken finns även manuella diskar för luncher, charkuteri och ost, en stor avdelning med frukt och grönt samt ett eget bageri.

– I dagens hårda konkurrens måste vi alltid vara strået vassare i kundmöte, utbud och kvalitet, säger Niklas Tyni.

En nyhet är att Coop Extra nu även kan erbjuda servicen som postombud. Butiken är omprofilerad från Coop Forum och har i samband med detta också bytt en del inredning i butiken. Frukt- och gröntavdelningen har nytt utseende och skåpen för färskt bröd är lägre så kunderna kan se in i bageriet. Med Coop Extras röda färg på bland annat frysar och kylar har butiken även blivit varmare och mer välkomnande.

Fakta om Coop Extra Gränby Uppsala: Nyinvigningsdatum: 16 september 2010 Adress: Marknadsgatan, Uppsala Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar i veckan Butikschef: Niklas Tyni

För ytterligare information: Niklas Tyni, butikschef Coop Extra Gränby Uppsala, tel. 018-65 19 00 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Träffa Coop i Almedalen

  Träffa Coop i Almedalen

  I nästa vecka startar Almedalen 2024. Coop kommer vara i Visby för att delta i debatter, möten och samtal. Några av de ämnen som vi kommer att diskutera är stärkt krisberedskap, vägen mot en mer hållbar livsmedelskedja samt hur vi kan säkra en robust livsmedelsförsörjning med levande butiker i hela landet.  
  Read more
 • Ny testvinst för Coop bearnaise

  Ny testvinst för Coop bearnaise

  År efter år fortsätter Coops bearnaisesås att imponera på landets smakpaneler. Nu även i Testfaktas oberoende laboratorietest.
  Read more