Coop Extra till Rotebro

Sveriges snabbast växande dagligvarukedja Coop Extra etablerar sig i Rotebro i Sollentuna kommun.

– Coop Extra i Rotebro ska vinna matchen lokalt genom att vara en prisdriven storbutik med mycket färskvaror och tydlig matkänsla. Vi blir ännu vassare på pris genom att hela tiden ta in roliga klippvaror, säger Anna Strömgren, butikschef för Coop Extra Rotebro.

Ett eget butiksbageri, manuella diskar för ost och fisk samt en väl tilltagen frukt- och gröntavdelning är viktiga delar i den tydliga färskvaruprofilen. Ett brett sortiment med ekologiska och miljömärkta produkter är en självklarhet i en Coopbutik.

– Jag vill också gärna uppmuntra lokala leverantörer i Stockholmsområdet att ta kontakt med mig. Coop Extra vill definitivt sälja lokala varor, säger Anna Strömgren.

Coop Extra Rotebro nöjer sig inte med en invigningsdag, utan firar premiären i hela fyra dagar, torsdag 18 mars till söndag 21 mars. Kunderna bjuds på många invigningserbjudanden samt kaffe och tårta. Bland barnaktiviteterna kan nämnas ansiktsmålning.

Butiken är omprofilerad från Coop Forum och har i samband med detta fräschats upp och gjorts ljusare och luftigare.

Fakta om Coop Extra Rotebro: Nyinvigningsdatum: 18 mars 2010 Adress: Konsumentvägen 1, Sollentuna Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar i veckan Butikschef: Anna Strömgren

För ytterligare information: Anna Strömgren, butikschef Coop Extra Rotebro, tel. 08-626 12 00 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Nytt år, nya möjligheter. Många svenskar ser ett nytt år som ett bra tillfälle att skapa nya vanor och att ändra sina matvanor. En undersökning bland 1 300 svenskar som genomförts på uppdrag av Coops Matometer visar tydligt att fler personer i storstadsområden och fler kvinnor än män vill ändra något med sina matvanor. Det vanligaste är att man vill äta mindre sötsaker, och hela fyra av fem tillfrågade tror också att de kommer att lyckas med sin förändring i det nya året.
  Läs mer
 • EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard Group AB och Coop Sverige AB har ingått avtal som innebär att EnterCard kommer att erbjuda kreditkort till Coops medlemmar. Det nya samarbetet innebär att Coops kreditkort från och med mars kommer att uppgraderas med flera nya funktioner och tjänster.
  Läs mer