Coop Extra till Avesta

Sveriges snabbast växande dagligvarukedja Coop Extra etableras nu i Avesta. Fokus på färskvaror är receptet för framgång.

Efter en tid av ombyggnation är nu nya Coop Extra redo att ta emot Avestaborna. En stor satsning har skett på färskvaror och nu möts kunderna av en stor frukt- och grönt avdelning. Populära BK fisk som tidigare stod utanför på parkeringen har flyttat in i lokalen och ansvarar för den nya manuella fiskavdelningen.

– Vi har tagit ett helhetsgrepp om butiken. Vi har en frukt- och grönt avdelning i världsklass. Nytt är också manuella diskar för chark, delikatess och ost, säger Björn Lindström, butikschef för Coop Extra i Avesta.

Butiken har också öppnat upp till bageriet, infört ett nytt modernt kassasystem och den anslutande kiosken med spel har fräschats upp. Det har även skett en prissänkning på cirka 4000 artiklar.

– Medarbetarna har gått flera utbildningar och gjort studiebesök i andra butiker i vår kedja. De är otroligt peppade och inspirerade inför nystarten. Vi kommer erbjuda det bästa kundbemötandet, säger Björn Lindström.

Avestaborna kommer dock att känna igen vissa delar i butiken. Bland annat finns den stora leksaksavdelningen kvar och artiklar som grillar och cyklar kommer att finnas efter säsong.

Coop Extra i Avesta blir nummer 75 i Sverige.

Fakta om Coop Extra Avesta: Nyinvigningsdatum: 2 december 2010 Adress: Kungsgatan 14, Avesta Öppettider: 08.00-22.00 vardagar, 08.00-20.00 helger Butikschef: Björn Lindström

För ytterligare information: Björn Lindström, butikschef Coop Extra Avesta, tel. 0226-576 35 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Coop återkallar rödbetssoppa av egna varumärket Coop

  Coop återkallar rödbetssoppa av egna varumärket Coop

  Coop återkallar Coop Rödbetssoppa med bäst-före-datum 2018-08-20. I det aktuella partiet har en pumpasoppa, med andra ingredienser, av misstag hällts i en förpackning där det står rödbetssoppa. Återkallelsen gäller alla förpackningar med angivet bäst-före-datum.
  Läs mer
 • Coop återkallar Änglamark havredryck

  Coop återkallar Änglamark havredryck

  Coop återkallar Coop Änglamark havredryck med bäst före-datum 2018-09-06. I det aktuella partiet har sojadryck av misstag hällts i havredrycks-förpackningarna. Återkallelsen gäller alla förpackningar med angivet bäst före-datum.
  Läs mer