Coop Extra Norremark har nyöppning 141203

Coop Extra Norremark i Växjö har premiär för den ombyggda butiken 3 december. Den stora nyheten är en stor manuell disk med ost, chark, deli, kött och havets läckerheter. Men hela butiken har fått en ordentlig uppfräschning och med en större förbutik.

– Riktigt roligt att nu kunna erbjuda våra kunder en fantastisk manuell avdelning med allt från de godaste franska ostarna till en välhängd ryggbiff från Skärshults gård. Våra kunder och medlemmar frågar mycket efter ekologiska alternativ och det kommer också att finnas i den manuella delen. Vår nya förbutik är vi också stolta över, den ger ett mycket trevligt intryck direkt vid entrén och kommer att vara öppen hela butikens öppettider, 6-23 alla dagar, säger butikschef Leif Fagerberg.

– Nu ser vi med spänning på framtiden med denna fina butik som erbjuder ett komplett och inspirerande sortiment säger områdeschef Dennis Andersson. Vår ekologiska profil syns tydligt i sortimentet och det vet vi uppskattas av våra kunder fortsätter Dennis.

För ytterligare information kontakta
Områdeschef Dennis Andersson, 0470-315 22, dennis.andersson@kfgota.se
Butikschef Leif Fagerberg, 0470-702762, leif.fagerberg@kfgota.se

 • Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop Kristianstad Blekinge har tecknat avtal om etablering av Coops nya stormarknadskoncept, Stora Coop, längs Karlshamnsvägen i Ronneby. Coop Kristianstad Blekinge har under lång ti...
  Läs mer
 • Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Coop Värmland fortsätter med sin ombyggnadsturné genom nyöppningar på de 24:e och 25:e omställda butikerna i de nya formaten. Denna gång var turen kommen till Coop City i centrala Karlstad och till Coop Sysslebäck uppe i norra Värmland.
  Läs mer