Coop Extra Norremark har nyöppning 141203

Coop Extra Norremark i Växjö har premiär för den ombyggda butiken 3 december. Den stora nyheten är en stor manuell disk med ost, chark, deli, kött och havets läckerheter. Men hela butiken har fått en ordentlig uppfräschning och med en större förbutik.

– Riktigt roligt att nu kunna erbjuda våra kunder en fantastisk manuell avdelning med allt från de godaste franska ostarna till en välhängd ryggbiff från Skärshults gård. Våra kunder och medlemmar frågar mycket efter ekologiska alternativ och det kommer också att finnas i den manuella delen. Vår nya förbutik är vi också stolta över, den ger ett mycket trevligt intryck direkt vid entrén och kommer att vara öppen hela butikens öppettider, 6-23 alla dagar, säger butikschef Leif Fagerberg.

– Nu ser vi med spänning på framtiden med denna fina butik som erbjuder ett komplett och inspirerande sortiment säger områdeschef Dennis Andersson. Vår ekologiska profil syns tydligt i sortimentet och det vet vi uppskattas av våra kunder fortsätter Dennis.

För ytterligare information kontakta
Områdeschef Dennis Andersson, 0470-315 22, dennis.andersson@kfgota.se
Butikschef Leif Fagerberg, 0470-702762, leif.fagerberg@kfgota.se

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer