Coop Extra Eriksberg i ny kostym

En av Coops största investeringar i år sker i Göteborg. Coop Extra i Eriksberg har byggts om och rustats upp rejält. Nu möts kunderna av en luftigare och ljusare butik med ett större bageri och flera nya manuella diskar.

Idag är det nyinvigning för Coop Extra i Eriksberg som har genomgått en stor ombyggnation. Butiken är redan den omsättningsmässigt största i Coop Extra-kedjan och blir nu ännu vassare.

En nyhet är manuell betjäning över disk, för ost, chark och delikatess. Bageriet har fått utökad kapacitet med större ugnar och en bättre placering i butiken.

– Färskvaror som till exempel bröd, frukt och grönt är en viktig del i vårt sortiment. Våra medlemmar och kunder har höga krav på kvaliteten och här ska vi vara bättre än konkurrenterna, säger butikschef Katarina Rosenberg på Coop Extra Eriksberg.

Alla kylar och frysar i butiken har uppgraderats och är numer än mer energisnåla.

– Vi kommer också att fortsätta erbjuda lokala varor som vi vet har en stor efterfrågan. Kaprifolkött, Kravkött från bohusländska gårdar, som vi styckar själva är vi mycket stolta över. Jag vet att vi har långväga kunder som enbart kommer för vårt kött, säger Katarina Rosenberg.

Under invigningsveckan blir det olika aktiviteter med bland annat provsmakning i butiken.

Fakta om Coop Extra Eriksberg: Nyinvigningsdatum: 15 september 2010 Adress: Kolhamnsgatan 7, Göteborg Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar i veckan Butikschef: Katarina Rosenberg

För ytterligare information: Katarina Rosenberg, butikschef Coop Extra Eriksberg, tel. 031-744 75 11 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

  Nytt år, nya möjligheter. Många svenskar ser ett nytt år som ett bra tillfälle att skapa nya vanor och att ändra sina matvanor. En undersökning bland 1 300 svenskar som genomförts på uppdrag av Coops Matometer visar tydligt att fler personer i storstadsområden och fler kvinnor än män vill ändra något med sina matvanor. Det vanligaste är att man vill äta mindre sötsaker, och hela fyra av fem tillfrågade tror också att de kommer att lyckas med sin förändring i det nya året.
  Läs mer
 • EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard och Coop Sverige i nytt samarbete

  EnterCard Group AB och Coop Sverige AB har ingått avtal som innebär att EnterCard kommer att erbjuda kreditkort till Coops medlemmar. Det nya samarbetet innebär att Coops kreditkort från och med mars kommer att uppgraderas med flera nya funktioner och tjänster.
  Läs mer