Coop Extra Eriksberg i ny kostym

En av Coops största investeringar i år sker i Göteborg. Coop Extra i Eriksberg har byggts om och rustats upp rejält. Nu möts kunderna av en luftigare och ljusare butik med ett större bageri och flera nya manuella diskar.

Idag är det nyinvigning för Coop Extra i Eriksberg som har genomgått en stor ombyggnation. Butiken är redan den omsättningsmässigt största i Coop Extra-kedjan och blir nu ännu vassare.

En nyhet är manuell betjäning över disk, för ost, chark och delikatess. Bageriet har fått utökad kapacitet med större ugnar och en bättre placering i butiken.

– Färskvaror som till exempel bröd, frukt och grönt är en viktig del i vårt sortiment. Våra medlemmar och kunder har höga krav på kvaliteten och här ska vi vara bättre än konkurrenterna, säger butikschef Katarina Rosenberg på Coop Extra Eriksberg.

Alla kylar och frysar i butiken har uppgraderats och är numer än mer energisnåla.

– Vi kommer också att fortsätta erbjuda lokala varor som vi vet har en stor efterfrågan. Kaprifolkött, Kravkött från bohusländska gårdar, som vi styckar själva är vi mycket stolta över. Jag vet att vi har långväga kunder som enbart kommer för vårt kött, säger Katarina Rosenberg.

Under invigningsveckan blir det olika aktiviteter med bland annat provsmakning i butiken.

Fakta om Coop Extra Eriksberg: Nyinvigningsdatum: 15 september 2010 Adress: Kolhamnsgatan 7, Göteborg Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar i veckan Butikschef: Katarina Rosenberg

För ytterligare information: Katarina Rosenberg, butikschef Coop Extra Eriksberg, tel. 031-744 75 11 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

 • Träffa Coop i Almedalen

  Träffa Coop i Almedalen

  I nästa vecka startar Almedalen 2024. Coop kommer vara i Visby för att delta i debatter, möten och samtal. Några av de ämnen som vi kommer att diskutera är stärkt krisberedskap, vägen mot en mer hållbar livsmedelskedja samt hur vi kan säkra en robust livsmedelsförsörjning med levande butiker i hela landet.  
  Read more
 • Ny testvinst för Coop bearnaise

  Ny testvinst för Coop bearnaise

  År efter år fortsätter Coops bearnaisesås att imponera på landets smakpaneler. Nu även i Testfaktas oberoende laboratorietest.
  Read more