Coop Extra blir Coop FilipstadMikael Nilsson butikschef och Maria Dahl säljchef är mycket nöjda med nya Coop Filipstad. (Foto; NWT)

Coop Extra blir Coop Filipstad

Under fredagen var det nyöppning för nya, fräscha Coop Filipstad efter en ombyggnad som framförallt gör butiken mer välkomnande och lättillgänglig. Detta uppmärksammades med bjudningar, erbjudanden och allehanda jippon.

Det känns jättekul att erbjuda en ny och fräsch butik här i Filipstad, säger butikschef Mikael Nilsson. Nypremiärens första timmar ser väldigt bra ut med många uppskattande och uppmuntrande tillrop från våra kunder.

Fokus på färskvaror och snabbmat
Butiken har anpassat ytorna för att skapa en bättre överblick och en ökad tillgänglighet. Stora delar av inredningen har bytts ut, butiken har möblerats om samtidigt som man satsar att bredda utbudet av snabbmat, bl.a. med en helt ny salladsbar. För att ytterligare förstärka färskvaruprofilen har blommorna flyttats utanför kassalinjen.

Det känns jättebra att kunna erbjuda ytterligare en ny och fräsch butik. Tack vare ombyggnaden har vi bättre förutsättningar för att stärka vår position här i Filipstad, säger Coop Värmlands VD Tomas Sjölander.

Efter en intensiv ombyggnadsperiod känns det fint att kunna hälsa både nya och gamla kunder välkomna till nya, fräscha Coop Filipstad, avslutar Mikael Nilsson.

 • Kock-Mia är Coop Värmlands hållbarhetsinspiratör

  Kock-Mia är Coop Värmlands hållbarhetsinspiratör

  Vid en föreläsning för ett 50-tal speciellt inbjudna på Karlstad CCC introducerade Mia Magnusson sig själv som Coop Värmlands hållbarhetsinspiratör. Kock-Mia, som hon oftast kallas, arbetar till vardags som butikskock på Stora Coop Palmviken i Arvika. Hon brinner för att dela med sig av tips och råd om hur man räddar mat som annars skulle kastas i soptunnan.
  Läs mer
 • Premiär för Coop Linden i Motala

  Premiär för Coop Linden i Motala

  Torsdag den 28 november kl 10.00 slår Coop upp portarna till en helt ny butik i Motala vid stadens resecentrum. Nya Coop Linden har ett brett utbud med färskvaror och manuella delikatessdiskar samtidigt som man kommer att fokusera på matglädje och hållbarhet. Målsättningen är att bli ett nav i Motala för den som söker matinspiration eller en fräsch munsbit när man är på språng.
  Läs mer