Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

Coop etablerar ny butik i Svedala under 2023

Coop Syd kommer att etablera en ny Stora Coop i Svedala i Skåne. Bygget pågår för fullt med målsättningen att inviga butiken under första halvan av 2023. 

Coop Syd AB har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Sydsvenska Hem AB för etablering av en Stora Coop i Svedala i direkt anslutning till väg E65. 

Vi ser fram emot att öppna en ny och fräsch butik i Svedala med ett erbjudande som är relevant för våra kunder och medlemmar. Fokus för butiken är givetvis ett starkt priserbjudande och matglädje. Samtidigt vet vi att deras tid är värdefull och därför kommer vi självklart att erbjuda nya digitala lösningar som Scan & Pay för att underlätta och stötta vardagspusslet, säger André Agosti, Försäljnings- och driftschef för Stora Coop inom Coop Syd. 

Stora Coop Svedala kommer att bli en luftig och modern butik med en totalyta om 3 100 kvadratmeter. Butiken kommer, utöver traditionell kassa, att erbjuda moderna betalningslösningar som ska underlätta kundresan så som shop express, självutcheckning och Coop Scan & Pay som är Coops egenutvecklade tjänst för självscanning och betalning via mobilen. 

I Coops app får medlemmar och kunder också hjälp med att handla mer hållbart. Genom att skanna streckkoden med mobilen på en vara man tänker köpa får man fram Coops hållbarhetsdeklaration, som utifrån tio områden visar hur hållbar varan är. En första hjälpen för alla som vill äta mer hållbart. 

Bygget av butiken pågår och premiär för medlemmar och kunder sker under första halvan av 2023. 

För mer information kontakta 
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se