Coop Bygg blir Hemmafixaren; Coop Forum Kristinehamn bygger om

I dagarna inleds en inre ombyggnad vid Coop Forum Kristinehamn. Bland annat kommer man att prioritera varugrupper såsom färg, eltillbehör, trädgårdsmöbler och trädgårdstillbehör. I samband med omställningen omprofileras Coop Bygg till Hemmafixaren.


 På byggsidan har försäljningen ökat inom de varugrupper som vänder sig till oss hemmafixare, vi som fixar och donar hemma i huset, lägenheten eller sommarstugan, säger Thomas Röhr, stormarknadschef på Coop Forum Kristinehamn. Därför tar vi nu steget fullt ut och anpassar verksamheten för att bli ännu bättre inom detta område.

Öppet som vanligt
Några varuområden såsom golv och grovbygg kommer att utgå för att bättre skapa resurser åt den nya satsningen. Omställningsarbeten inleds omgående och man räknar med att det ska vara klart under vecka 14.

– Vissa dagar kommer det kanske att bli lite stökigt. Men vår självklara ambition är att ha samma goda service som vanligt under hela ombyggnadsperioden, avslutar Thomas Röhr.

För ytterligare information, kontakta Stormarknadschef Thomas Röhr, tfn; 0550-410981

 • Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Coop öppnar efterlängtad butik i Borstahusen

  Nu är det klart att Coop öppnar en ny butik i Borstahusen i nordvästra Landskrona. Butiken får ett attraktivt läge i den nya stadsdelen Norra Borstahusen och väntas bli ett välkommet tillskott i området. Den nya butiken planeras öppna under andra halvåret 2020.
  Läs mer
 • Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Coop gör comeback med ny stormarknad i Burlöv

  Vintern 2020 slås portarna upp till en ny Stora Coop vid infarten till Burlöv Center. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av färskvaror samtidigt som nya innovativa sätt att handla mat på kommer att erbjudas. Stora Coop Burlöv får ett attraktivt läge samtidigt som den nya digitala kundens behov kommer att tillgodoses.
  Läs mer