Coop Bygg blir Hemmafixaren; Coop Forum Kristinehamn bygger om

I dagarna inleds en inre ombyggnad vid Coop Forum Kristinehamn. Bland annat kommer man att prioritera varugrupper såsom färg, eltillbehör, trädgårdsmöbler och trädgårdstillbehör. I samband med omställningen omprofileras Coop Bygg till Hemmafixaren.


 På byggsidan har försäljningen ökat inom de varugrupper som vänder sig till oss hemmafixare, vi som fixar och donar hemma i huset, lägenheten eller sommarstugan, säger Thomas Röhr, stormarknadschef på Coop Forum Kristinehamn. Därför tar vi nu steget fullt ut och anpassar verksamheten för att bli ännu bättre inom detta område.

Öppet som vanligt
Några varuområden såsom golv och grovbygg kommer att utgå för att bättre skapa resurser åt den nya satsningen. Omställningsarbeten inleds omgående och man räknar med att det ska vara klart under vecka 14.

– Vissa dagar kommer det kanske att bli lite stökigt. Men vår självklara ambition är att ha samma goda service som vanligt under hela ombyggnadsperioden, avslutar Thomas Röhr.

För ytterligare information, kontakta Stormarknadschef Thomas Röhr, tfn; 0550-410981

 • Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop etablerar Stora Coop i Ronneby

  Coop Kristianstad Blekinge har tecknat avtal om etablering av Coops nya stormarknadskoncept, Stora Coop, längs Karlshamnsvägen i Ronneby. Coop Kristianstad Blekinge har under lång ti...
  Läs mer
 • Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Premiär för nya Coop i Karlstad och i Sysslebäck

  Coop Värmland fortsätter med sin ombyggnadsturné genom nyöppningar på de 24:e och 25:e omställda butikerna i de nya formaten. Denna gång var turen kommen till Coop City i centrala Karlstad och till Coop Sysslebäck uppe i norra Värmland.
  Läs mer