Änglamark jordnötssmör bäst i test

Änglamark jordnötssmör bäst i test

Änglamark fortsätter att charma landets smakpaneler under 2025. Änglamark jordnötssmör blev ensamt om högsta betyg när Svenska Dagbladet recenserade smarrigheten.

Totalt tio sorter ställde Svenska Dagbladet fram till de fem personer som ingick i testpanelen. Paneldeltagarna fick sätta poäng baserat på smak, doft och helhetsintryck för att sedan ge en totalpoäng på en sexgradig skala, där 6 var bäst. Änglamark jordnötssmör var ensamt om full pott.

Jordnötssmöret ansågs vara såväl äkta som autentiskt, och hyllades av hela kvintetten:

”Här bjuds panelen på ett ljust, lent och gott jordnötssmör. Konsistensen är fast utan att vara stabbig. Sältan är där på ett lagom diskret sätt och lyfter huvudråvaran fint.”

– Det är svårt att inte förälska sig i vårt jordnötssmör under varumärket Änglamark, en personlig favorit till frukost och på utflykter i skog och mark, säger Minna Björklund, chef EVM Coop Sverige.

– Ett härligt bevis även att vårt hårda arbete med att sätta goda, kvalitativa och prisvärda produkter i hyllan lönar sig. EVM har gått från bara billigt till billigt och bra – en resa som bara sett sin början, fortsätter Minna.

Van vinnare

Vid fyra tillfällen i år har Änglamarks produkter röstats fram till bäst i test av olika smakpaneler hos landets redaktioner: nötfärs på rulle (Expressen, januari), fetaost (Svenska Dagbladet, januari), jordnötssmör (Svenska Dagbladet, mars) och kaviar på tub (Råd & Rön, mars).

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se