Änglamark ekologisk risgrynsgröt bäst i test

Änglamark ekologisk risgrynsgröt bäst i test

Coops egna varumärken fortsätter att toppa prispallen inför jul. Senast Xtra julskinka, denna gång Änglamark ekologisk risgrynsgröt i Allt om mats test.

”Som helhet väldigt god, mest hemmagjord känsla av de vi testade”. Så lyder omdömet för Änglamark ekologisk risgrynsgröt, en av fem risgrynsgrötsartiklar som mattidningen Allt om mats panel smakat sig igenom.

– Vi kan inte annat än att hålla med testpanelerna som fortsätter att belöna våra egna varumärken med höga betyg. Närmare ett tjugotal av produkter från våra egna varumärken Xtra, Coop och Änglamark har toppat listorna under 2023 när landets olika jurys sammanträtt och provat sig fram. Att flera av varorna som är viktiga för svenskarnas jul produktutvecklas av Coop och därmed kan köpas på Coop är extra glädjande i dessa tider, säger Minna Björklund, chef sortiment EVM Coop Sverige.

Tidigare under december har julklassiker som kokt julskinka (Xtra, i Allt om mat) och pepparkakor (Änglamark, i Svenska Dagbladet) lyfts fram som bäst i test.

– För alla som vi prova på Änglamark risgrynsgröt – som till skillnad från många andra har svensk mjölk i gröten – har vi dessutom medlemspris på varan fram till 7 januari 2024, säger Minna Björklund.

Andra varor som fått sänkt pris fram till 7 januari 2024 innefattar kategorier som kyckling, fisk, bröd, mejeriprodukter som till exempel mellanmjölk, bredbart smör och matlagningsgrädde, tofusill, pizzadeg, gnocchi, grönsaker som broccoli, ekologiska favoriter som parmesanost, samt godsaker som snacks, fruktdrycker, glass och nötter. För de riktigt små har priset sänkts på populära grötis och majskolvar.

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se