Coop adderar Smarteyes till medlemsprogrammet

Coop adderar Smarteyes till medlemsprogrammet

Coops uppskattade medlemsprogram breddas med ytterligare en partner inom optik. Smarteyes, som erbjuder prisvärda och högkvalitativa designbågar och glasögon, ingår sedan 1 oktober i erbjudandet.

– Vi är mycket glada över att ingå samarbete med Smarteyes – en optikkedja som erbjuder prisvärda och kvalitativa glasögon med fokus på skandinavisk design. Prisvärde är viktigt för våra medlemmar, säger Anton Nyman, chef Medlem och Partner på Coop Sverige.

– Närmare 75 partners ingår numera i Coops medlemsprogram. Du tjänar antingen bonuspoäng och/eller får rabatt när du tar del av våra partnererbjudanden via coop.se som inloggad medlem. Det kan vara allt från resor, glasögon eller upplevelser, du väljer själv vad du behöver, fortsätter Anton Nyman.

Samarbetet med Smarteyes innebär att Coops medlemmar får 25 procent rabatt på hela köpet. Smarteyes har butiker över hela landet, från norr till söder, och erbjuder ett brett sortiment av designbågar och glasögon till ett bra pris. Erbjudandet gäller även synundersökning.

– Ett samarbete med Coop är en fantastisk plattform för oss att kunna erbjuda Coop-medlemmarna möjligheten till prisvärd och skandinavisk design inom optik. Vi tycker inte att snygga glasögon och att se bra ska vara en ekonomisk fråga och med det här samarbetet kan vi nå ut till många och förhoppningsvis bidra till att glasögonköpet blir en mycket positiv upplevelse, säger Chantale-Natalie Niczko, Brand activation manager på Smarteyes.

Om Smarteyes

Smarteyes är optikkedjan som gör god design och professionell ögonvård tillgängligt för de många människorna genom attraktiva priser. Bolaget grundades 2007 och har idag ett 85-tal butiker i Sverige och Danmark. Med en vision att vara den mest rekommenderade optikern är Smarteyes optikern för människor som vill göra smarta val. Smarteyes ägs sedan 2022 av Synoptik A/S som är en del av EssilorLuxottica, en världsledande aktör inom design, tillverkning och distribution av glasögon och solglasögon med drygt 18 000 butiker över hela världen. För mer information, www.smarteyes.se

Partnererbjudande Coop och Smarteyes

Medlemserbjudandet gäller vid uppvisande av giltigt Coop-medlemskort i valfri Smarteyes-butik i Sverige och gäller endast i butik och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Mer om partnererbjudandet hos Smarteyes

För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 eller media@coop.se 

  • Årets Änglamarksfinalister utsedda

    Årets Änglamarksfinalister utsedda

    Mickelgårds Lantbruk från Gotland odlar lokalt och minskar transportbehoven, Helios Innovations från Halmstad renar processvatten i industrin från PFAS och Föreningen Ätbart från Skövde minskar matfattigdomen. Samtliga är finalister och har chansen att vinna årets Änglamarkspris och prissumman på 250 000 kronor. Den hållbara omställningen sker inte bara inom de stora industriföretagen, minst lika betydelsefullt är det som sker bland småföretag och föreningar.
    Read more
  • Coop i juligt samarbete med illustratören Neale Payling

    Coop i juligt samarbete med illustratören Neale Payling

    Till årets jul inleder Coop ett samarbete med hyllade illustratören Neale Payling. Temat ”Djur gör jul” kommer bland annat att pryda julmustflaskorna och pepparkaksburkarna.
    Read more