Coop öppnar ny butik i centrala Bålsta

Coop öppnar ny butik i centrala Bålsta

Coop öppnar i dag den 29 oktober en ny butik i Bålsta. Butiken får ett centralt läge i direkt anslutning till Bålsta centrum. Färskvaror, snabba måltider och matglädje kommer att stå i fokus i den drygt 1 300 kvm stora butiken när den har premiär.

Coops nya butik blir en viktig del i Bålsta Centrum där kunder och medlemmar både ska kunna göra sina veckoinköp, eller genomföra snabbare besök för att handla färdiga luncher.

– Vi ser verkligen fram emot att få öppna en ny modern butik i Bålsta. Vi kommer att finnas i direkt anslutning till Bålsta Centrum och vår förhoppning är att skapa en mötesplats för Bålstaborna som inspirerar till matglädje, säger Jörgen Svahn, butikschef på Coop Bålsta.

Butiken kommer att få en totalyta på cirka 1 800 kvm och en säljyta på drygt 1 300 kvm. Butikens fokus kommer vara att erbjuda frysta och färska varor för veckans alla måltider. Kunder och medlemmar kommer även att kunna handla bra ekologiska och vegetariska varor samt ett utbud av närproducerad mat från lokala leverantörer.

Butiken kommer att erbjuda varor inom segmenten lågpris, mellan och premium och det kommer att finnas både traditionell kassa och självutcheckning.

– Vi kommer senare i höst även att implementera en hämta-lösning för de som vill handla online och hämta sina varor färdigpackat, detta för att erbjuda kunderna fler sätt att handla på som passar dem, säger Jörgen Svahn.

  • Nytt lågprisbutikskoncept inom livsmedel till Lilla Edet

    Nytt lågprisbutikskoncept inom livsmedel till Lilla Edet

    I slutet av november får Lilla Edet sin första lågprisbutik när X:-tra öppnar portarna på Göteborgsvägen.
    Read more
  • Gotlandsföretag – en av tre finalister till Änglamarkspriset 2024

    Gotlandsföretag – en av tre finalister till Änglamarkspriset 2024

    Mickelgårds Lantbruk från Stånga har blivit utvald som en av tre finalister till Änglamarkspriset 2024. Mickelgårds odlar bland annat Gotlandslinser, Belugalinser och Quinoa. Den lokala produktionen minskar importbehovet, ökar självförsörjningen och minskar transporterna. Övriga finalister är Föreningen Ätbart från Skövde och Helios Innovations från Halmstad. Vinnaren utses vid en prisceremoni den 27 november i Stockholm. Prissumman är 250 000 kronor. 
    Read more