Coop återkallar Frasiga Favoriter

Coop återkallar ett mindre parti Coop Frasiga Favoriter (snacks) med bäst-före datum 2020-12- 09 som en försiktighetsåtgärd

På grund av misstanke om spår av jordnötter i Coops Frasiga Favoriter kan produkten utgöra en risk för personer med jordnötsallergi. Coop tar händelsen på största allvar och undersöker tillsammans med leverantören det inträffade.

Som en försiktighetsåtgärd har Coop beslutat att stoppa ovan nämnda bäst före datum av produkten för försäljning. Konsumenter som har köpt Coop Frasiga Favoriter med ovan bäst före-datum uppmanas lämna tillbaka produkten i Coops butiker och få pengarna tillbaka.

För ytterligare information:
För journalister – Coops pressjour 010-743 13 13
För kunder – Coop Kundkontakt 0771-17 17 17

 • Rättelse: Coop återkallar Änglamark Råris

  Rättelse: Coop återkallar Änglamark Råris

  Rättelse beror på att Coop återkallar ett mindre parti Änglamark Råris 1 kg med ytterligare ett bäst före-datum 2021-04-15 där datum enligt tidigare pressmeddelande var 2021-04-14.  Coops leverantör har genomfört ytterligare tester och funnit att återkallelsen ska omfatta ytterligare ett datum.
  Läs mer
 • Coop återkallar Änglamark Råris

  Coop återkallar Änglamark Råris

  Coop återkallar ett mindre parti Änglamark Råris 1 kg med bäst före-datum 2021-04-14 som en försiktighetsåtgärd. Vid provtagning har aflatoxin över satt gränsvärde hittats. Coop tar hä...
  Läs mer